LTO Ledenvoordeel en BouwTag zetten zich in voor veiligheid op boerenerf

1 maart 2024

|

Rose

LTO Ledenvoordeel en BouwTag werken samen om agrariërs een oplossing te bieden in materieelbeheer en diefstalpreventie. Vanaf 1 maart 2024 kunnen LTO-leden gebruik maken van voordeel op de BouwTag.

LTO Ledenvoordeel zet zich in om het boerenerf veiliger te maken en introduceert een nieuw product van BouwTag in het ledenvoordeelaanbod. Jacco Freriksen, portfoliomanager bij LTO Ledenvoordeel, deelt enthousiast mee dat het product van deze ledenvoordeelpartner niet alleen de beveiliging van het boerenerf versterkt, maar ook een aanvullende oplossing biedt naast reeds bestaande ledenvoordelen. Het aanbod van (mobiele) camerasystemen is een doeltreffend preventief middel en een werkmaterieelverzekering biedt LTO-leden bescherming tegen diefstalschade.

De BouwTag, ontworpen door Visser Assen, is specifiek ontwikkeld om zoekgeraakt materieel terug te vinden. Deze tracker is geschikt voor elk materieelstuk waar gangbare track en trace apparatuur eerder als te duur, te groot of onpraktisch werd beschouwd. Door de BouwTag te gebruiken, beheren agrariërs hun materieel op een slimme en praktische manier en besparen ze tegelijkertijd kosten.

“De BouwTag PRO gaat verder dan een simpele locatietracker. De ingebouwde bewegingssensor maakt het mogelijk dat de traceertag direct een alarm geeft bij onverwachte bewegingen. De BouwTag is een klein en rechthoekig accessoire, dat bevestigd wordt aan een machine, voertuig of GPS apparatuur. De locatie wordt bijgehouden en met uw unieke dashboard via telefoon of computer gedeeld. Op het dashboard ziet u in één oogopslag waar al uw getagte machines zich bevinden”, verteld Marcel Roos, adviseur BouwTag.

BouwTag heeft in de afgelopen jaren bewezen een betrouwbare partner te zijn in verschillende sectoren. Via LTO Ledenvoordeel kunnen LTO-leden nu profiteren van exclusieve voordelen. De BouwTag PRO is verkrijgbaar voor het ledentarief van €49,50 per stuk, in plaats van €59,50. Bij aanschaf van 10 tags ontvangt men bovendien één gratis tag. Daarnaast genieten leden van extra korting op de verbindingskosten.

  • 10 euro korting

BouwTag

U krijgt korting op de track en trace opties van BouwTag.
Bekijk dit voordeel

Veiligheid nieuws

19 april 2024

Waterdichte beveiliging tegen tijdelijke risico’s

Is er een risico op diefstal of vernieling, bijvoorbeeld van gps-systemen tijdens de oogst? BauWatch is specialist in tijdelijke beveiliging van terreinen met cameramasten.

1 februari 2024

LTO Ledenvoordeel en BauWatch bieden effectieve maatregelen voor agrariërs en duurzame energieleveranciers

17 januari 2024

Top vijf meest gestolen items

Een klein onderzoek van LTO Ledenvoordeel onder boeren en tuinders wijst uit dat elektrisch gereedschap het meest gestolen wordt en daarna diesel.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.