‘Subsidie asbestsanering omhoog naar 23 miljoen euro’

24 juli 2018

|

Rose

Nieuwe Oogst meldt dat er dit jaar meer subsidie beschikbaar is voor de sanering van asbestdaken (€ 4,50 per m2). Er wordt momenteel veel gebruik gemaakt van de regeling. Om die reden is het nodig om gereserveerd budget uit latere jaren naar voren te schuiven.

Subsidie asbestsanering omhoog naar 23 miljoen euro

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat hoogt de voor 2018 beschikbare subsidie voor sanering van asbestdaken op naar 23 miljoen euro. Dat is ruim twee maal zoveel als oorspronkelijk was gereserveerd.

Naar NieuweOogst.nu

Hulp nodig bij asbestsanering? Kijk dan wat LTO Ledenvoordeel voor u heeft geregeld:

Bedrijfsvoering nieuws

29 mei 2024

Mestsilo opnieuw te gebruiken met spankap

Melkveehouder Adriaan Bregman liet vorig najaar zijn betonnen mestsilo door Genap voorzien van een nieuwe spankap met ledenvoordeel.

25 april 2024

‘Aaltjesonderzoek is belangrijker dan een brandverzekering voor ons huis’

De broers Pieter en Marcel Lucassen kweken jaarlijks ruim 10 miljoen vaste planten. Elk jaar laten ze hun percelen testen op de aanwezigheid van aaltjes. ‘We zien het als een risicodekking voor gewasschade. Zouden we een jaar overslaan dan kan ons dat tienduizenden euro’s tot een ton schade kosten!’

22 april 2024

'Gps-correctiesignaal MoveRTK werkt gewoon goed’

Gps-systemen zijn niet meer weg te denken uit de trekkercabine. Net als een RTK-correctiesignaal, dat werken op de centimeter nauwkeurig mogelijk maakt.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.