Ledenvoordeel bij Zilveren Kruis

Als lid van LTO krijgt u korting op de speciaal geselecteerde aanvullende pakketten van Zilveren Kruis. U bent verzekerd van goede zorg, die past bij uw persoonlijke situatie. Met vergoedingen die speciaal zijn afgestemd op het werk en oplossingen waarmee u stap voor stap kunt werken aan uw gezondheid. Zo hebt u de zekerheid van een complete zorgverzekering. Wel zo makkelijk, toch?.

Gezonder leven

In kleine stappen gezonder leven? Van genoeg bewegen en goed eten tot lekker slapen. Van op tijd ontspannen tot mensen om u heen hebben van wie u houdt. Alles telt mee als het om uw gezondheid gaat. 

Bij Zilveren Kruis ontvangt u kosteloos de Actify Vitaliteitscoach app. Ontdek tips, inspirerende verhalen en handige tools. En ga zelf aan de slag met uw totaalplaatje. Actify helpt u in kleine stappen naar een gezonder leven.

Zilveren-Kruis_Beterleven

U ontvangt 15% korting op tandartsverzekeringen en op de collectieve aanvullende verzekeringen met onderstaande code:

LTO Zorgcollectief

Code gekopieërd

Voordelen via het zorgcollectief

Bij de aanvullende verzekering Aanvullend Agrarisch krijgt u diverse extra’s, zoals fysiotherapie. Werken in de agrarische sector kan lichamelijk zwaar zijn. Dit leidt soms tot klachten aan rug en gewrichten. Met extra fysiotherapie kunt u dit voorkomen en behandelen. Hoge werkdruk kan leiden tot stress- en burn-outklachten. Maar ook andere psychische problemen. Met de Aanvullend Agrarisch kunt u hiervoor online psychische zorg krijgen. Via online opdrachten leert u deze klachten herkennen en verhelpen. Denk ook aan een slaapbril voor betere rust. Goed slapen is immers heel belangrijk als u op onregelmatige tijden werkt. Deze draagt u ongeveer 1 uur voor het slapen. De bril filtert het blauwe omgevingslicht waardoor u sneller in een diepe slaap valt. 

Heeft u zorgkosten gemaakt? Via de Zilveren Kruis-app of Mijn Zilveren Kruis eenvoudig het geld terug. De vergoeding staat dan binnen 3 werkdagen op de rekening. Op zoek naar medisch advies? Met de app Zilveren Kruis Wijzer altijd en overal direct antwoord op medische vragen.

Zorg voor uw medewerkers

Voor iedereen die werkt in de agrarische sector is er het zorgcollectief van Agro+Zorg. Uw medewerkers krijgen korting op de aanvullende pakketten bij deze zorgverzekeraars: CZ, VGZ of Zilveren Kruis. Ook hun gezinsleden mogen er gebruik van maken. Ontdek de voordelen van dit zorgcollectief op agropluszorg.nl

Bel met Dehlia

Bel met Tiny

Code gekopieërd

De adviseurs van LTO Arbeidskracht zitten voor u klaar.
Zij helpen u graag verder. Op werkdagen zijn ze bereikbaar van 8.30-17.00 uur op 088 – 472  42 00.

Disclaimer LTO Zorgcollectief

*De korting wordt berekend over collectieve aanvullende en tandartspolissen.
Deze hebben andere voorwaarden en prijs dan de aanvullende en tandartspolissen van individueel verzekerden.

LTO Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon voor verzekeringen en mag daarom – volgens de wet financieel toezicht – geen advies geven over verzekeringsproducten.
Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.

Zorgverzekeringen nieuws

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

6 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket afgestemd op uw (zorg)behoeften.

20 november 2023

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.