Binnenkort 100% agrarische stroom

7 april 2015

|

Rose

LTO-leden Henk en Djoke uit Hantumhuizen Biogasopwekkers voor Greenchoice sinds 2006. ‘Er komen wel eens klanten van Greenchoice aan de deur. Even kijken waar hun groene stroom vandaan komt. In onze biovergister zien ze precies hoe biogas vrijkomt. Dat vergeten ze nooit meer.’

Ruim 6.000 leden van LTO doen al mee met het energiecollectief speciaal voor agrariërs. Waarom doet u nog niet mee? Samen kunnen we meer bereiken! Altijd een lage energieprijs. Maar misschien nog wel belangrijker; u hoeft niet ieder jaar over te stappen om een scherp tarief voor stroom en gas te behouden. Bovendien wordt onze energie grotendeels al opgewekt door uw collega agrariërs en we werken hard aan 100% agrarische groene stroom.

Stroom van uw collega boeren. Zou dat niet mooi zijn?

Bij de introductie van LTO Energie in 2013 stelden we ons ten doel om dit voor iedere deelnemer te bereiken. Energiebedrijf Greenchoice nam de uitdaging aan en gaat samen met LTO Energie voor duurzame stroom van boeren voor boeren.

In de tussentijd is er al veel gebeurd. Het collectief is in twee jaar tijd gegroeid naar ruim 6.000 deelnemers die stroom inkopen. Greenchoice kan als efficiënt ingerichte leverancier (Greenchoice heeft lage vaste lasten) scherpe tarieven bieden voor energie. Daar heeft u als lid direct baat bij. Een belangrijke verklaring voor de grote groei.

Koploper energieproductie

Terwijl het collectief gestaag door blijft groeien wisten we dat er nog een andere uitdaging ligt: 100% agrarische groene energie opgewekt door de achterban zelf. Op dit moment wekt Greenchoice nog een kwart van alle stroom op in het buitenland. Er wordt hard gewerkt, achter de schermen, om alle geleverde stroom van het platteland zelf af te laten komen. Al jarenlang zijn LTO-leden koploper als het gaat om regionale duurzame energieproductie. Zowel van stroom als biogas. Dit kunnen we als sector beter uitdragen! De agrarische sector is veel meer dan voedselproducent. De agrarische sector is een beeldbepalende factor in Nederland. Ook op het gebied van energie.

Doe ook mee!

Steunt u deze visie en wilt u blijvend voordelige energie – zonder ieder jaar over te stappen? Klik dan hier om u aan te melden voor het collectief!

Direct naar:

Direct prijsopgave

 

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.