Circa 80 schademeldingen in de landbouw en glastuinbouw

14 januari 2015

|

Rose

De storm die afgelopen weekeinde over Nederland trok, heeft bij Interpolis gezorgd voor circa 80 schademeldingen van agrarische bedrijven. Gezien het aanhoudende stormachtige weer zal dit aantal naar verwachting oplopen. Interpolis wijst agrarische ondernemers op de preventietips voor de landbouwsector en glastuinbouwsector om de kans op stormschade te beperken.

Focus van schademeldingen

De schademeldingen kwamen  vanuit verschillende agrarische sectoren. De meeste meldingen kwamen uit de regio Zuid-Holland en Brabant. Voor de glastuinbouwsector kwamen vooral meldingen binnen over kapotte ruiten en gescheurd schermdoek. In de landbouwsector (waaronder veehouderij) gingen de meldingen vooral over schade aan daken en deuren.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.