De beste keus

22 februari 2019

|

Rose

Wij zijn constant op zoek naar manieren om uw inkoop nog makkelijker te maken. Vaak zijn er veel leveranciers die een soortgelijk product aanbieden. Er gaat een hoop tijd zitten in het vergelijken van deze aanbieders, om de juiste keuze te maken. Tijd die u waarschijnlijk wel beter kunt besteden.

Nieuw keurmerk
Daarom nemen wij dit voorwerk al jaren voor u uit handen door een strenge selectieprocedure te volgen. Om dit voor u nog zichtbaarder te maken, hebben we een nieuw keurmerk het leven in geroepen. Dit keurmerk vindt u onder de naam ‘Beste keus’. Bij het selecteren van een partner vergelijken wij verschillende aanbieders met elkaar. Hierbij kijken we naar dekking, kwaliteit van het product, prijs en voorwaarden. Waar de ene leverancier uitblinkt in kwaliteit, biedt de ander bijvoorbeeld een scherpe prijs aan.

Wij proberen per product of dienst zo goed mogelijk in te schatten waar onze leden de meeste behoefte aan hebben. Dat toetsen wij ook door naar ervaringen van onze leden te vragen. Uiteindelijk komt er één partij het beste uit de bus, op basis van alle plus- en minpunten. Met die aanbieder maken wij heldere afspraken over prijs, kwaliteit en serviceniveau. Deze partij krijgt van ons het keurmerk ‘Beste keus 2019’.

Omdat wij inkopen voor alle leden van LTO Nederland, kunnen wij over goede voorwaarden onderhandelen. Dan hebben we het niet over lokkertjes bedacht door de marketingafdeling, maar over structurele en tastbare voordelen. Het kan natuurlijk voorkomen dat een van
onze producten of diensten minder goed aansluit bij uw behoeften. Ook dan krijgt u dat van ons eerlijk te horen.

Gemak
Het actief zoeken naar een geschikte leverancier, hoeven onze leden niet meer zelf te doen. Dat betekent dat ze meer tijd hebben om het boerenbedrijf te runnen en meer vrije tijd hebben om bezig te zijn met hobby’s en familie. Als u dit keurmerk tegenkomt, dan bent u zeker van een betrouwbare leverancier. Let wel goed op of het jaartal dat op het keurmerk staat nog actueel is, want wij toetsen constant of de beste keus nog steeds de beste keus is. Natuurlijk zijn wij altijd bereid om onze keuzes voor u toe te lichten.

Arnout Goeman, Manager LTO Ledenvoordeel

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.