Gecombineerde opgave? Vraag op tijd een eHerkenningsmiddel aan voor inloggen op mijn.rvo.nl

6 maart 2015

|

Rose

Voor inloggen bij RVO heeft u een eHerkenningsmiddel nodig. Vanaf 1 april kunnen bedrijven weer inloggen om hun Gecombineerde opgave te doen via mijn.rvo.nl. Moet u de Gecombineerde opgave invullen en heeft u nog geen eHerkenningsmiddel? Kies dan voor een Z login eHerkenningsmiddel op niveau EH2+. U ontvangt 15% LTO ledenvoordeel. Vraagt u vóór 15 april uw Z login eHerkenningsmiddel aan dan ontvangt u bovendien eenmalig 10% extra voorjaarskorting!

Heeft u al een Z login?

Heeft u al een Z login toegang (gebruikersnaam en wachtwoord)? Vraag dan een Z login eHerkenningsmiddel aan en koppel uw bestaande Z login aan uw Z login eHerkenning. Uw voordeel: geen nieuwe wachtwoorden, maar inloggen met één gebruikersnaam en één wachtwoord voor nog meer online diensten.

Wat kost een eHerkenningsmiddel

eHerkenning heeft verschillende betrouwbaarheidsniveaus. Afhankelijk van het betrouwbaarheidsniveau dat gevraagd wordt, moeten er meer controles uitgevoerd worden. Daarom zijn middelen op een lager niveau goedkoper dan op een hoger betréouwbaarheidsniveau. Voor inloggen op mijn.rvo.nl is een eHerkenningsmiddel op betrouwbaarheidsniveau 2+ (EH2+) nodig. Schaft u een Z login EH2+ middel aan, dan kost dit € 24,50 per jaar (excl. BTW).

Ledenvoordeel op Z login eHerkenning

U kunt nu met ledenvoordeel Z login eHerkenningsmiddelen aanschaffen. Bovendien ontvangt u korting op de aanschaf van de OTP responder en op de Z login EH Beheer Module.
• Jaarlijks 15% korting op de tarieven voor EH2+ -> vraagt u voor 15 april aan dan ontvangt u eenmalig 10% extra voorjaarskorting!
• Jaarlijks 15% korting op de Z login EH Beheer Module
• Eenmalig 15% korting op de aanschaf van een OTP (One Time Password) responder
Ga naar: www.zlogin.nl/ledenvoordeel voor meer informatie en aanvragen.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.