Huren is een slimme optie

31 januari 2015

|

Rose

Veel leden van LTO wisten de weg naar verhuurbedrijf Boels Rental al te vinden. Door de intensievere samenwerking tussen LTO Ledenvoordeel en Boels Rental, die beide partijen begin 2014 aangingen, zijn dit er inmiddels nog veel meer geworden.

Leden die huren bij Boels krijgen 20 procent korting op het hele assortiment. Dat voordeel kan oplopen tot 25 procent voor drie categorieën gereedschap en machines waar de betreffende ondernemer het meest gebruik van maakt. Om gebruik te maken van deze korting hoeven leden zich alleen maar van te voren te registeren via LTO Ledenvoordeel.
‘Agrarische ondernemers en Boels passen goed bij elkaar’, concludeert Roger Konings, Key Accountmanager Specials bij Boels Rental. ‘Binnen onze zeer uitgebreide verhuuraanbod bevindt zich een breed scala aan machines en gereedschappen die perfect aansluiten bij alle werkzaamheden die komen kijken bij het runnen van een agrarisch bedrijf. Dat loopt uiteen van een graafmachine tot noodstroomvoorzieningen en waterpompen. Dat agrariërs Boels Rental makkelijk weten te vinden, komt ook door ons dichte netwerk: alleen al in Nederland bevinden zich 114 verhuurvestigingen. In iedere uithoek van het land zijn we dichtbij.’

Top 10 meest gehuurde artikelgroepen LTO-leden:
1. Hoogwerkers
2. Energie & Verlichting
3. Grondverzet
4. BioBox
5. Steigers & Trappen
6. Steen- & Betonwerken 7. Boren & Breken
8. Tuin & Park
9. Reinigen
10. Installatietechniek

MiniLease

Een dienst van Boels Rental die ook in de agrarische sector opgang maakt, is Boels MiniLease. Het gaat hierbij om huur voor een langere periode, vanaf 1 jaar. Hierbij stelt Boels een of meer machines ter beschikking voor een vast bedrag per maand.
Boels levert A-merken en garandeert tevens kwaliteit en de hoogste veiligheidsstandaard. ‘Daarbij dragen wij alle verantwoording voor de investeringen, verzekeringen, inkoopkosten en onderhoud. Je hebt er dus geen omkijken naar’, meldt Konings.
MiniLease kan aantrekkelijk zijn in situaties waarbij het kopen van een machine niet uit kan vanwege de beperkte inzet, maar waarbij het binnen handbereik hebben toch makkelijk is.’
Konings noemt als voorbeeld een vleeskuikenhouder die regelmatig een hoogwerker gebruikt voor onderhoud aan de verlichting in de stallen. ‘Het kopen van de machine is niet rendabel voor deze ondernemer, de hoge aanschafkosten zijn vervelend. Gezien de frequente inzet blijkt in deze situatie MiniLease voordeliger uit te pakken dan incidenteel huren of kopen van de hoogwerker. ‘

Gedegen berekening

Omdat Boels Rental alle belang heeft bij tevreden klanten, helpt het bedrijf ondernemers met het kiezen van de voordeligste manier om een machine in te zetten. ‘Als een ondernemer denkt aan MiniLease, dan zetten wij daar een gedegen berekening tegenover. We zorgen voor een overeenkomst met duidelijke afspraken en scherpe prijzen. En wat mooi meegenomen is: ongeacht de scherpe prijzen heeft LTO Ledenvoordeel een introductiekorting bedongen, voor alle aanvragen die in 2015 worden gedaan, van 2,5% op het MiniLease tarief. Zo beschikt de klant altijd zorgeloos over de beste machines, voor een langere periode, tegen de allerbeste condities.’ Leden die interesse hebben in MiniLease kunnen contact opnemen met LTO Ledenvoordeel.

Meer informatie is te vinden op ltoledenvoordeel.nl/boels.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.