Mondkapjes en handgels snel geregeld

23 juli 2020

|

Rose

Hygiëne op de werkvloer is meer dan ooit belangrijk. Zorg er voor dat medewerkers hun handen goed desinfecteren alvorens zij gezamenlijke ruimtes betreden en/ of wanneer ze gebruik maken van bijvoorbeeld hetzelfde gereedschap, machines of  koffiezetapparaat. Bij Lyreco zijn desinfectiemiddelen voor zowel de huid als oppervlaktes ruim op voorraad.

Ook goedgekeurde mondkapjes zijn binnen 1 werkdag in huis. Het is aan te raden deze te gebruiken wanneer de 1,5 meter-norm niet altijd gehonoreerd kan worden. Te denken aan werkplekken aan de lopende band of gezamenlijk vervoer.

Als u bestelt via uw LTO Ledenvoordeel account krijgt u tot 30% korting bij Lyreco op persoonlijke beschermingsmiddelen en andere materialen. Meer advies over hygiëne en veiligheid op de werkvloer of graag uitleg over de veiligste vorm van handen wassen en drogen? Neem dan vrijblijvend contact op met Lyreco.

Meer over materialen van Lyreco

Veiligheid nieuws

21 juni 2024

Wees dieven te slim af met BouwTag

Met de innovatieve oplossingen van BouwTag kan de politie effectief gestolen goederen opsporen voor agrarische ondernemers. Dit maakt bedrijfsvoering in één keer een stuk veiliger.

19 april 2024

Waterdichte beveiliging tegen tijdelijke risico’s

Is er een risico op diefstal of vernieling, bijvoorbeeld van gps-systemen tijdens de oogst? BauWatch is specialist in tijdelijke beveiliging van terreinen met cameramasten.

1 maart 2024

LTO Ledenvoordeel en BouwTag zetten zich in voor veiligheid op boerenerf

LTO Ledenvoordeel en BouwTag werken samen om agrariërs een oplossing te bieden in materieelbeheer en diefstalpreventie.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.