RVO gaat over naar eHerkenning niveau 3

29 november 2017

|

Rose

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) verhoogt het benodigde niveau eHerkenning van 2+ naar niveau 3 voor mijn.RVO.NL. U heeft dit niveau in iedergeval nodig voor de gecombineerde opgava van 2019. Wanneer u al beschikt over een eHerkenning 2+ middel, moet u dit middel verhogen naar niveau 3. (bron: RVO.nl)

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft samen met de Belastingdienst, KvK, UWV, RDW DUO afgesproken om gezamenlijk over te stappen op eHerkenning niveau 3. Dit betekent dat u dan ook bij deze overheidsinstanties kunt gaan inloggen met uw middel.

Waarom naar niveau 3?

Omdat niveau 3 veiliger en betrouwbaarder is dan reeds bestaande inlogsystemen en eHerkenning op lagere niveaus. De samenleving wordt te vaak geconfronteerd met identiteitsfraude, lekken van persoonlijke informatie. Overstappen op eHerkenning niveau 3 maakt online zaken doen een stuk veiliger.

Hoe gaat Z login hier mee om?

Als u momenteel een middel heeft op een lager niveau, dan zult u vóór het doen van de gecombineerde opgave van 2019 een upgrade van uw middel (naar niveau 3) moeten doen. Dit betekent dat u extra controles moet doorlopen tijdens het upgrade proces. Om dit proces voor u zo eenvoudig mogelijk te maken komen we begin 2018 met een vernieuwde upgrade en aanvraagprocedure voor niveau 3. Deze nieuwe procedure is eenvoudig en snel te doorlopen, waarbij u voor uw upgrade van Z login eH2+ naar Z login EH3 alleen het verschil in kosten hoeft bij te betalen. Bent u lid van LTO dan behoudt u natuurlijk uw ledenvoordeelkorting.

Nog geen eHerkenningsmiddel of nu al overstappen? Dat kan, door online Herkenning niveau 3 aan te vragen wanneer u dit wilt, dit kan op deze pagina.

Zo krijgt u 15% korting

Geef bij Stap 5 aan, bij het onderdeel ‘Kortingen en acties’ aan dat u gebruik wilt maken van ledenvoordeel. Geef aan of u lid bent van LTO Noord, LLTB of ZLTO en vul bij het veld ‘Code’ uw lidnummer in.

Let op: u ontvangt de korting alleen als u uw lidnummer ingevuld heeft bij stap 5.
Indien u kiest om in één keer 3 jaar vooruit te betalen, dan kunt u dit ook bij het onderdeel kortingen en acties aangeven.

Ik heb al Z login eHerkenning, maar weet niet meer op welk niveau?

Wanneer u niet weet welk niveau uw Z login eHerkenning heeft, log dan in op uw persoonlijke profiel pagina. Daar vindt u eenvoudig deze informatie.

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.