Snel en goedkoop een lekker bakske

15 februari 2016

|

Rose

Tuinder Arno Loos uit Moerstraten (Noord-Brabant) heeft in de drukke voorjaarsmaanden al gauw 55 man aan het werk. Voor de koffie voor al deze medewerkers maakt hij via LTO Ledenvoordeel gebruik van de service van Pelican Rouge. Het bevalt hem en zijn medewerkers prima.

Arno Loos heeft in West-Brabant een bedrijf met drie hectare glas en zes hectare asperges. In de kassen staan aardbeien en vroege asperges. Door het jaar heen zijn er tientallen mensen aan het werk maar vooral in het aspergeseizoen in het voorjaar is het topdrukte.
Goede koffie in de pauzes voor de mensen die zo hard werken vindt Loos belangrijk: dat hoort bij goed werkgeverschap. ‘De koffie moet lekker zijn en ze moeten niet te lang hoeven wachten.’

Lagere prijzen

Jarenlang had Loos een andere machine voor de koffie in de kantine. Begin dit jaar is hij overgestapt naar Pelican Rouge. ‘Het apparaat was aan vervanging toe’, legt de ondernemer uit. Hij wilde een goede kwaliteit koffie maar wel voor een lagere prijs.
Loos maakt nu gebruik van de service van Pelican Rouge. Hij huurt een koffiemachine voor vijf jaar en bestelt via de webshop de koffie en toebehoren als bekers, suiker en melk.
Pelican Rouge heeft sinds eind vorig jaar een contract met LTO Ledenvoordeel, zodat leden profiteren van zeer aantrekkelijke kortingen. Zo
krijgen ze 44 tot 65 procent korting op instant koffie, 32 tot 49 procent op freshbrew, bonen en cups en 34 tot 43 procent op apparaten.
Loos huurt de koffiemachine Rapido voor 17 euro per maand. De koopprijs van deze machine is 607 euro, inclusief installatie. Lees meer over LTO Korting

Eenvoudig instelbaar

De ondernemer is goed te spreken over het nieuwe apparaat, de aankoop van producten en de kwaliteit van de koffie. De vorige machine werkte met aanmaakkoffie; nu wordt koffie gezet van een instant koffie waar ook verse koffie doorheen is gemalen.
De snelheid van koffie zetten is belangrijk want mensen moeten niet te lang hoeven wachten. Verder vindt Loos het apparaat gebruiksvriendelijk. De koffietemperatuur is bijvoorbeeld eenvoudig instelbaar. Ook het bestellen gaat gemakkelijk. ‘Ik bestel via de webshop van Pelican Rouge. De producten worden snel thuis gebracht en kleine bestellingen gaan via de post.’
Een bijkomend voordeel is dat geen ruimte in de diepvries nodig is voor aanmaakkoffie.
Via LTO Ledenvoordeel is Arno Loos ook nog eens zeer goedkoop uit. En misschien wel het allerbelangrijkste, de koffie zelf? ‘Die smaakt heel goed. We hebben de mensen er in het begin bij betrokken en ze zijn allemaal tevreden.’

Meer informatie over ledenvoordeel op koffie

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.