Collectief voor werknemers in de agrosector

18 oktober 2017

|

Rose

Iedereen die werkzaam is in de kan via LTO Ledenvoordeel gebruikmaken van een collectief voor zorgverzekeringen. Dit collectief heet Agro+Zorg en met dit collectief krijgen uw medewerkers tot 10% korting op de basiszorgverzekering en tot 17% korting op de aanvullende verzekering. Hiermee is een besparing van ruim €100,- per jaar mogelijk.

Ruim een half miljoen Nederlanders werken in de land- en tuinbouwsector. In deze sector is altijd genoeg te doen. Het is mooi werk maar vaak ook zwaar en hard werken en daar hoort een zorgverzekering bij die bij deze levensstijl past. Daarom heeft het Agro+Zorg collectief uitstekende voorwaarden en scherpe premies bedongen voor de zorgverzekering. Er is geen lidmaatschap of abonnement voor nodig om hier gebruik van te kunnen maken.

Korting bij twee verzekeraars

Via Agro+Zorg is er keuze uit twee vooraanstaande zorgverzekeraars. Dit zijn Zilveren Kruis en CZ. De keuze hiervoor ligt bij de agromedewerker. Ook zijn er mogelijkheden voor aanvullende verzekeringen zodat iedereen de verzekering kan afstemmen op zijn of haar eigen behoeftes. Bijkomend voordeel is dat niet alleen werknemers in de agrosector profiteren maar ook hun gezinsleden mogen er gebruik van maken. Werknemers regelen alles zelf met Agro+Zorg ook de premie wordt rechtsreeks bij de medewerker(s) geïncasseerd. Om het werkgevers gemakkelijk te maken, zijn er informatiepakketten beschikbaar die aan medewerkers verstrekt kunnen worden. Ook kunnen werkgevers hun medewerkers attenderen op Agro+Zorg door hen te verwijzen naar www.agropluszorg.nl

Agro+Zorg is een initiatief van LTO Bedrijven – een gezamenlijke activiteit van de Land- en Tuinbouw organisaties. Meer informatie is te vinden op www.agropluszorg.nl

ZORGPREMIE 2018

De premies van de zorgverzekeringen voor 2018 zijn nog niet bekend. Benieuwd naar uw zorgpremie 2018? Meld u dan direct aan via onderstaand formulier. Wij houden u vervolgens als eerste op de hoogte wanneer de nieuwe zorgpremies zijn uitgerekend bij de verschillende verzekeraars.

Blijf op de hoogte

Verzekeringen nieuws

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

6 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket afgestemd op uw (zorg)behoeften.

20 november 2023

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.