‘Korting op propaangas mooi meegenomen’

23 september 2014

|

Rose

Wie wel eens met de auto langs Arnhem rijdt, heeft misschien een glimp opgevangen van het voormalige melkveebedrijf van de familie Lubbers. De sleufsilo’s achter de boerderij liggen pal tegen de rondweg langs de stad.

Melkveehouder Bart Lubbers heeft van de nood een deugd gemaakt. Hij ziet de ligging van de boerderij pal tegen de stad niet als een bedreiging maar als een kans. Lubbers verwerkt een groot deel van de melk die de koeien dagelijks produceren tot verse zuivelproducten als yoghurt, karnemelk, vla en roomboter. Veel inwoners van Arnhem kopen bij Lubbers hun dagelijkse portie zuivel. ‘De zuiveltak van het melkveebedrijf floreert door de nabijheid van klanten’, zegt Lubbers.
De productie van zuivel kost behoorlijk wat energie. De melkveehouder gebruikt daarvoor propaangas. ‘Ook al liggen we met onze boerderij pal tegen de stad, een aardgasaansluiting is hier gek genoeg niet mogelijk.’

‘Ons ledenvoordeel loopt daardoor op tot meer dan 500 euro per jaar’
Lubbers betrekt zijn propaangas al sinds jaar en dag van OK Gas. ‘Een betrouwbare leverancier die ons altijd op tijd van nieuw gas voorziet.’ Sinds enkele jaren profiteert Lubbers van een korting op de gasprijs via LTO Ledenvoordeel. ‘Ik las in een foldertje dat ik als LTO-lid korting kon krijgen op afname van gas bij OK Gas. Omdat we daar toch al klant waren, heb ik niet geaarzeld. Na één telefoontje was de extra korting voor ons geregeld’, vertelt Lubbers. ‘Vanwege onze zuiveltak verbruiken we flink wat gas. Ons ledenvoordeel loopt daardoor op tot meer dan 500 euro per jaar.’

  • Staffelkorting

Propaangas

Leden krijgen een aanzienlijke korting op propaangas van OK Gas.
Bekijk dit voordeel

Propaangas nieuws

15 september 2023

Vliegende start camperplaats door OK Gas

De korte aanlooptijd van de nieuwe camperplaats bracht de uitdagingen van een goede warm­watervoorziening met zich mee. Propaangas was de oplossing.

3 juni 2021

OK Gas biedt alle voordelen van gas

Veehouder Wout Speijers is een tevreden klant van OK Gas.

24 mei 2017

‘Bij OK hebben ze verstand van zaken’

Op het akkerbouwbedrijf van maatschap Klimp in het Groningse Oostwold staat een graandroger, die wordt gestookt op propaangas van OK Gas.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.