LTO Arbeidskracht ontzorgt en ontlast werkgevers

22 september 2017

|

Rose

‘We bekijken iedere klant als individu’

LTO Arbeidskracht ondersteunt agrarische ondernemers bij werkgeverszaken als werving en selectie van personeel, payrolling, opleidingen en zorgverzekeringen. ‘We bekijken iedere klant als individu’, zegt manager Yvonne van de Ven van LTO Arbeidskracht.

‘Het brede palet dat wij bieden, helpt bij het ontzorgen en ontlasten van de agrarisch werkgever bij zowel buitenlands als Nederlands personeel’, vertelt Van de Ven. ‘Onze kracht is dat wij zo dicht mogelijk bij de werkgever proberen te staan en bedrijfsspecifiek denken, want niet elke agrarische ondernemer is hetzelfde. Eenieder heeft verschillende wensen en behoeftes, bijvoorbeeld bij de werving en selectie van personeel. Ook bieden wij opleidingen op maat aan en geven wij persoonlijk advies.’

De opleidingen lopen uiteen van taalcursussen tot sales & marketing en leidinggeven. De cursussen BHV, instrueren op de werkvloer en gewasbescherming spuitlicentie worden ook in het Pools aangeboden. Champignonteler Han van Hemert uit Ammerzoden maakt gebruik van de diensten van LTO Arbeidskracht. ‘Via LTO Arbeidskracht heb ik mijn personeel verzekerd en ze helpen me bij het vinden van geschikt personeel. Ik zocht eerder altijd zelf personeel, maar dat ging op een gegeven moment nogal moeizaam. LTO Arbeidskracht heeft me goed geholpen om medewerkers te vinden, dus ik ben tevreden’, vertelt hij.

‘Wat ik ook erg handig vind van LTO Arbeidskracht, is de Poolse achtergrond van Maria Custers. Ik heb veel Poolse medewerkers in dienst. Custers kan me door haar achtergrond informatie geven over
waar de arbeidskrachten eerder hebben gewerkt en wat voor ervaring ze hebben. Zo kan ik een goede keuze maken’, vertelt Van Hemert.

‘Hulp bij het vinden van personeel, maar ook de zorgverzekeringen zijn echt toegevoegde waarden’, vindt Van Hemert. ‘Mijn personeel moet goed verzekerd zijn. Daar wil ik geen risico bij lopen. Ik had de verzekeringen bij een andere verzekeringsmaatschappij lopen, maar de premies schoten omhoog. De verzekeringen via LTO Arbeidskracht zijn aantrekkelijker geprijsd. Dat scheelt voor mijn werknemers, die het uiteindelijk via het loon zelf betalen. Dat vind ik belangrijk voor mijn medewerkers, dat het voor hen ook zo gunstig mogelijk is.’

ONZE DIENSTEN

Collectieve zorgverzekeringen
voor seizoenarbeiders, Nederlandse werknemers en buitenlandse werknemers die permanent in Nederland wonen.
Opleidingen
zoals taalcursussen, BHV en gewasbescherming spuitlicentie. (ook in Pools)
Online werving en selectie
Via Seasonalwork.NL gemotiveerd buitenlands personeel selecteren en vacatures plaatsen.
Payrolling
via Nedflex Agrarisch. Complete ontzorging van de personeelsadministratie en juridische ondersteuning.

Meer informatie

Overig nieuws

10 januari 2024

Top vijf ledenvoordelen

Samen met 30.000 collega boeren en tuinders kunt u voordeliger inkopen. LTO Ledenvoordeel heeft namens u en de andere leden met meer dan 50 partijen afspraken gemaakt over prijzen, voorwaarden en service.

20 februari 2023

Diergezondheid op topniveau met duurzame drinkwater- en klauwdesinfectie

Ook in 2023 met 36% MIA en 75% Vamil De inrichting van de stal van André Schilder uit Spierdijk is diervriendelijk met ruime, zachte ligboxen, brede looppaden en koeborstels.

15 februari 2023

Waar moet je op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

LTO Bedrijven is sinds kort aandeelhouder van Full Power Support BV.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.