LTO biedt zekerheid met keuze voor Duitse panelen in Vraagbundeling Zonnepanelen

13 mei 2015

|

Rose

Begin mei heeft LTO Energie namens LLTB, LTO Noord en ZLTO de overeenkomst verlengd met Tenten Solar. Na een zorgvuldig aanbestedingstraject waar meerdere leveranciers met elkaar zijn vergeleken, kwam het aanbod van Tenten Solar wederom als sterkste uit de bus. Tenten Solar biedt in deze ronde Duitse panelen aan en heeft daarmee gekozen voor een kwalitatief sterk product zonder dat dit een grote invloed heeft op de prijs. Met de keuze voor een Duits paneel is daarnaast ook de onzekerheid omtrent levering of plotselinge prijsstijgingen verleden tijd.

Johan Schuitemaker van LTO Energie “Wij denken met de inzet van Duitse panelen een goede keuze te maken voor onze leden. Op dit moment worden veel containers van buiten Europa door de douane tegengehouden voor controle. Dit speelt al meerdere maanden waardoor sommige merken niet meer te krijgen zijn. Daarnaast is er ook veel te doen over de minimale import prijs voor Chinese panelen. Geruchten gaan dat deze prijs regelmatig wordt ontdoken. Met de keuze voor Duitse panelen is dit allemaal verleden tijd. Daarnaast weet iedereen dat Duitse kwaliteit gewoon goed is.”

Vraagbundeling Zonnepanelen is een gezamenlijk initiatief van de regionale LTO organisaties. Wilt u meer weten over zonnepanelen of wilt u zich inschrijven voor de vraagbundeling zonnepanelen? www.vraagbundelingzonnepanelen.nl of bel LTO Energie op: 088 888 6789.

Energie nieuws

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

9 april 2024

Pas op voor louche energieverkopers

We horen van veel van onze leden dat ze per mail, telefonisch of zelfs aan de voordeur benaderd worden door verschillende energieleveranciers om over te stappen.

5 april 2024

Zonnepanelen voorzien ook in onze toekomstige stroombehoefte

De familie Koskamp is voor de stroomvoorziening op hun melkveebedrijf in Breedenbroek overgestapt op zonnepanelen. Die hebben ze met korting via LTO Ledenvoordeel naar volle tevredenheid laten installeren door Tenten Solar uit Lichtenvoorde.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.