Univé zorgverzekering: bespaar ca €100,- p/j

2 november 2016

|

Rose

Zorg wilt u goed geregeld hebben. Passend bij uw wensen. En misschien nog wel belangrijker: betaalbaar. Daarom heeft Univé de Univé Zorg Vrij polis ontwikkeld. Een complete zorgverzekering, met veel extra’s. En u krijgt ook nog eens 9% korting op de premie.

Nu meedoen levert u direct voordeel op. U ontvangt vanaf 1 januari 2017 9% korting op de premie van de Univé Zorg Vrij polis èn 10% korting op de premie van de Aanvullend Goed, Beter en Best. Dit betekent maar liefst een besparing van circa € 100! En met de Univé Zorg Vrij polis bepaalt u zelf naar welke zorgaanbieder u gaat. Ook hebben wij extra vergoedingen opgenomen zoals een gratis bril en 32 behandelingen beweegzorg (zoals fysiotherapie). Binnen dit aanbod kunt u bovendien nog steeds uw persoonlijke zorgverzekering samenstellen. Zodat u niet betaalt voor zorg die u niet nodig heeft. U krijgt dus altijd een pakket ‘op maat’.

Er zijn ook andere voordelen

Want, zoals u dat gewend bent van Univé, profiteert u van de kracht van het collectief. Niet alleen op financieel gebied, maar ook met kennis. Die kennis delen we. Niet alleen op onze website maar ook via de Univé-adviseurs in onze 150 winkels of aan de telefoon. Wij helpen u graag.

De premies van de zorgverzekeringen voor 2017 zijn nog niet bekend. Benieuwd naar uw zorgpremie 2017? Meld u dan direct aan via onderstaand formulier. U wordt als eerste op de hoogte gesteld zodra de nieuwe zorgpremies zijn uitgerekend. Meld u hier aan.

Ledenvoordeel bij verzekering van Univé

Als lid van LTO krijgt u korting bij Univé op veel verzekeringen, zoals uw zorgverzekering, autoverzekering of inboedelverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en nog vele andere.

tot 10% korting
Univé

Verzekeringen nieuws

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

6 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket afgestemd op uw (zorg)behoeften.

20 november 2023

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.