Voordeel voor uw medewerkers

7 december 2017

|

Rose

Van de agrarisch ondernemers maakt 80 procent gebruik van het zorgcollectief via LTO. Hiermee bespaart u jaarlijks al snel € 100 op uw premiekosten. Om ook uw medewerkers te laten profiteren van dit voordeel, is Agro+Zorg in het leven geroepen.

Lees meer over Agro+Zorg

Iedereen die werkzaam is in de agrarische sector kan profiteren van dit collectief. Met Agro+Zorg biedt u uw medewerkers een aantrekkelijke secundaire voorwaarde. Het Agro+Zorg collectief is beschikbaar voor iedereen die bij een agrarisch bedrijf werkt, waarvan de werkgever lid is van LTO. Werkgevers in de fruitteelt, tuinbouw, veeteelt, akkerbouw, paardenhouderij of een van de andere agrarische sectoren kunnen hun medewerkers hierop attenderen. De medewerker én hun gezinsleden profiteren van kortingen tot 10 procent op de basisverzekering en tot 17 procent op de aanvullende verzekering.

Zilveren Kruis en CZ

Werknemers hebben de keuze uit twee gecontracteerde zorgverzekeraars; Zilveren Kruis en CZ. Gebruikmaken van de korting kost uw medewerkers nagenoeg geen tijd en moeite. Zij kunnen zelfstandig overstappen of verlengen door de collectiviteitscode door te geven via www.agropluszorg.nl. De premie wordt rechtstreeks bij de medewerker geïncasseerd. U hoeft als werkgever niets te doen.

Lees meer over Agro+Zorg

Verzekeringen nieuws

7 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: zit u goed of stapt u over?

December is het perfecte moment om kritisch naar uw zorgverzekering te kijken en eventueel over te stappen naar een nieuwe aanbieder.

6 december 2023

Zorgverzekeringen 2024: leden krijgen meer voordeel

Het selecteren van een zorgverzekering is méér dan een financiële afweging. U wilt het beste pakket afgestemd op uw (zorg)behoeften.

20 november 2023

Zó zit dat met fysiotherapie

De premies en pakketten van de Nederlandse zorgverzekeringen zijn bekend en december is dé overstapmaand.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.