Zo veel zon.. Maar hebben zonnepanelen nu wel een optimale opbrengst?

27 juli 2018

|

Rose

Als je niet beter zou weten dan zou je toch denken dat zonnepanelen het nu optimaal doen… Maar ook de panelen hebben last van de hitte en leveren net wat minder op.

Bekijk het item hierover van 27 juli 2018 op NOS.nl:

Zonnepanelen zijn blij met de zon, niet met de hitte

Gelukkig is het meestal niet zo heet in Nederland, wat dus eigenlijk perfect is voor de panelen. Zo haalt u toch een heel mooi rendement uit uw investering zonder dat u permanent naar een zonovergoten land hoeft te verhuizen. Hulp bij deze investering? Kijk op deze pagina’s:

Energie nieuws

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

9 april 2024

Pas op voor louche energieverkopers

We horen van veel van onze leden dat ze per mail, telefonisch of zelfs aan de voordeur benaderd worden door verschillende energieleveranciers om over te stappen.

5 april 2024

Zonnepanelen voorzien ook in onze toekomstige stroombehoefte

De familie Koskamp is voor de stroomvoorziening op hun melkveebedrijf in Breedenbroek overgestapt op zonnepanelen. Die hebben ze met korting via LTO Ledenvoordeel naar volle tevredenheid laten installeren door Tenten Solar uit Lichtenvoorde.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.