Zo veel zon.. Maar hebben zonnepanelen nu wel een optimale opbrengst?

27 juli 2018

|

Rose

Als je niet beter zou weten dan zou je toch denken dat zonnepanelen het nu optimaal doen… Maar ook de panelen hebben last van de hitte en leveren net wat minder op.

Bekijk het item hierover van 27 juli 2018 op NOS.nl:

Zonnepanelen zijn blij met de zon, niet met de hitte

Gelukkig is het meestal niet zo heet in Nederland, wat dus eigenlijk perfect is voor de panelen. Zo haalt u toch een heel mooi rendement uit uw investering zonder dat u permanent naar een zonovergoten land hoeft te verhuizen. Hulp bij deze investering? Kijk op deze pagina’s:

Energie nieuws

11 juni 2024

Zonnepanelen rendabel of niet?

Vraagt u zich ook af of zonnepanelen nog steeds rendabel zijn? Nu er steeds vaker terugleverkosten gerekend worden en de salderingsregeling misschien vervroegd wordt afgebouwd, vragen veel ondernemers zich af of het nog zinvol is om nu te investeren in zonnepanelen. Het antwoord is dat het zeker zin heeft.

4 juni 2024

LTO Ledenvoordeel en Next Source bieden veehouderij en glastuinbouw voordelen van zonne-energie

Next Source en LTO Ledenvoordeel zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van zonne-energie, wat voldoet aan de specifieke behoeften van de agrarische sector.

16 april 2024

Bij Audax Renewables staan de klanten altijd voorop

‘De klanten staan bij ons altijd voorop en we proberen hen zo goed mogelijk te helpen’, zegt Dolfing van Audax Renewables. ‘Wij spelen graag zo flexibel mogelijk in op hun behoeftes.’

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.