Brekr - Stoere elektrische tweewielers

Elektrisch rijden en kleinere voertuigen hebben een positief effect de vermindering van CO2. De tweewielers van Brekr hebben een onderscheidend design en zijn duurzaam gebouwd. Brekr ontwikkelt haar producten vanuit de Achterhoek in Nederland. 

Brekr biedt een onderscheidend design en technologie van nu voor logischere, maar ook leukere elektrische mobiliteit. Via LTO Ledenvoordeel krijgt u tot ruim € 500,- euro korting!

Kunnen wij u helpen?

Joah helpt u graag met een onafhankelijk en vrijblijvend advies. Bel op werkdagen van 8.30-17.00 uur of stuur een e-mail naar info@ltoledenvoordeel.nl.

Handgebouwd in Nederland

De aarde warmt op en de impact op het leefgebied van planten, dieren en mensen is enorm. Omdat Co2 de grootste bijdrage levert aan de opwarming van de aarde is het noodzakelijk om de uitstoot te verminderen. Elektrisch rijden en kleinere voertuigen hebben een positief effect. De voertuigen van Brekr zijn duurzaam gebouwd, gaan lang mee en repareren, of reviseren, loont.

Het voertuig van de toekomst heeft twee wielen. Steden groeien en ruimte is schaars en bedoeld voor mensen, niet voor auto’s. Met twee wielen ben je vaak sneller, het rijdt lekker, is schoner en parkeren is een eitje.

Gewoon een e-bike?
Niet bepaald. Fatbikes zijn trendy, maar de standaard 20-inch wielen zijn te klein voor de gemiddelde Europeaan. De F250 is de eerste e-bike met 22 inch wielen, speciaal door Brekr ontwikkeld. De wielen die 2 inch (5 cm) groter zijn laten niet alleen de fiets en de bestuurder er beter uitzien. Ook de rijeigenschappen, veiligheid en comfort maken een sprong voorwaarts.

Sterke accu, groot bereik
De Brekr B4000 heeft ruimte voor twee uitneembare accu’s. Een accu heeft een capaciteit van 2,0 kWh waarmee u 45 tot 70 km rijdt. Of 90 tot 140 km met twee accu’s. Door zijn unieke aluminium frame is de Brekr tien tot dertig kilogram lichter dan een gemiddelde scooter, zo wordt uw actieradius groter.

 

Custom design

Ontwerp uw eigen fiets

Waarom moet uw fiets dan lijken op alle andere fietsen? De F250 is volledig te personaliseren. U kunt kiezen uit verschillende kleuren. De frame kappen zijn ook los te bestellen. Maak uw Brekr uniek door het om te toveren in een kunstwerk.

Brekr doet er alles aan om uw fiets een premium afwerking te geven. Geen wirwar aan kabeltjes en schroefjes die in het oog springen. Alle aandacht gaat naar het design en de gepersonaliseerde kleur die u voor uw fiets hebt gekozen.

Geef aan in het bestelformulier dat u gebruik wilt maken van custom design, dan nemen de makers contact met u op.

Speciaal voor leden

Brekr F250 e-bike

€ 2.995,-

Brekr B4000 brommer

€ 4.995,-

Waarom een Brekr?

Bestel nu uw Brekr en ontvang 500,- euro korting!

Transport nieuws

3 oktober 2024

Zonder problemen de winter door met Blauwe Diesel

De winterperiode staat voor de deur. Als het gaat vriezen, hoeven Blauwe Diesel-gebruikers zich geen enkele zorgen te maken. Blauwe Diesel is namelijk beveiligd tot -20 graden.

10 september 2024

15% korting op AdBlue

Er loopt nu een actie waarbij leden nog eens 15% extra korting krijgen op de reeds scherpe prijs tot het einde van dit jaar.

11 maart 2024

LTO Ledenvoordeel en leden van BOVAG Rijscholen slaan handen ineen voor verkeersbewuste agrarische jeugd

In een gezamenlijke inspanning om de verkeersveiligheid te bevorderen en met een focus op de agrarische jeugd, bundelen LTO Ledenvoordeel en leden van BOVAG Rijscholen hun krachten.

Mis nooit meer een voordeel

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mis nooit meer een voordeel!

Ontvang de nieuwsbrief met interessante aanbiedingen.